divendres, 4 de desembre del 2015

The Bio-Pro’s Science Meeting by Júlia Sánchez ( Ies Argentona)

The BCN Bio Pro Science Meeting, és el primer congrés científic dirigit a estudiants d’ESO, Batxillerat i públic en general. És un espai sense precedent destinat a la interacció i a l’intercanvi d’idees i opinions, en el qual els estudiants tenen l’oportunitat de trobar-se en un ambient distès, amb els protagonistes dels avenços científics en recerca de frontera en biologia.
També hi participen investigadors dels més importants centres de recerca a Espanya i excepcionals convidats com el premi Nobel en Química 2013 i considerat pare de l’anomenada Biologia Computacional Prof. Michael Levitt, de la Universitat de Stanford.

En aquest cas, hem tingut la sort que una alumna de l'Institut, la Júlia Sánchez, ha participat d'aquesta trobada amb la presentació del seu treball sobre biologia:

"Epstein-Barr virus i DNA mitocondrial: elaboració d’un arbre filogenètic estudiant mostres de DNA mitocondrial i estudi del creixement de cèl·lules infectades amb Epstein-Barr." 

Donem l'enhorabona a la Júlia per la gran tasca que ha fet i pel futur prometedor que , sens dubte, l'espera en el món de la recerca i la investigació científica.

Imatge de la conferència de la Júlia Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada